Основана през 2006, Милениум Имоти ООД се стрем да предложи на клиентите си ефективност и качество на услугата. За нас времето е пари, затова не обичаме да го губим, още по- малко да губим времето на клиентите си.

Този начин на мислене ни мотивира да вървим напред и да предлагаме само проверени имоти от нашите експерти. Стремим се всеки наш клиент да е напълно наясно когато копува, продава, наема или отдава имот. Да знае за всеки проблем или възможен проблем, който може да възникне в неговата сделка. Да направи информирано решение, а не чисто емоционално решение.

Всеки от нас се води от стремежа да предложи най-доброто за клиентите ни, като поставя на първо място нуждите и желанията на клиента. Целта ни не е просто да сключим сделка, а да Ви помогнем да направите информирана и печеливша инвестиция, която да Ви се отплати в бъдещето. Ние ще изслушаме всяко Ваше искане и желание, ще дадем нашето професионално мнение, но накрая изборът ще бъде изцяло Ваш! Ние работим с Вас, не срещу Вас!

Като част от групата на Строителна Компания БГ ЕООД, нашите клиенти имат възможността да се възползват от преференциални цени на услуги, предлагани от партньорите ни в сферата на строителството, металообработката, застраховането и кредитното консултиране.

Благодарим Ви, че ни се доверихте! За нас това е най-важното!

Пишете ни тук:

  Партньори:

  Екслузивен представител на JCB Tools & Accessories за Балканския полуостров.

  20 години опит в застраховането!

  Застраховки, Oсигуряване, Банкови продукти, Лизинг, Гаранции, Замяна на банкова гаранция със застраховка.

  Инвестиране и Реинвестиране в недвижимо имущество.

  Строителство и ремонт на сгради, всички видове съоръжения и инсталации.

  Обработка на метали и производство на метални изделия.